Early Bird Korting! 25% korting tot 1 augustus 2023

1-DAAGSE TRAINING

UX Crash Course

De training

Tijd voor een carriereswitch, wil je jouw UX-collega’s beter te begrijpen of om de basis voor UX binnen je organisatie leggen? Dan is deze training is 100% voor jou.

Of je nu een beginnende UX’er bent, een Product Owner, Copywriter of een Business Owner, deze training biedt je de kans om te leren wat UX is, waarom het belangrijk is en vooral hoe je het in de praktijk kunt toepassen.

Je leert niet alleen de theorie, maar gaat ook aan de slag met praktische oefeningen waarmee je UX direct in de praktijk kan toepassen.

We gaan aan de slag met het maken van effectieve persona’s en het ontwikkelen van een user journey. We gaan zelfs nog een stap verder en maken prototypes op basis van een eigen of fictieve case en testen deze met bij je medestudenten. 

De trainingsgroep is bewust klein gehouden, maximaal 10 personen, zodat er veel ruimte is voor 1-op-1 coaching en eigen inbreng. Daarnaast bied ik een 100% niet goed geld terug garantie.

Laten we samen duiken in deze training en jouw UX-kennis naar een hoger niveau tillen. 

Een carriereswitch maken?
UX-collega’s beter begrijpen?
De basis leggen voor UX binnen je organisatie?

Dan is deze training 100% voor jou!

Deze training is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in UX Design, UI design, webdesign en apps. Of je nu een grafisch vormgever, marketeer, mediaprofessional bent of gewoon bezig bent met het maken van een nieuwe website of app, deze training is voor jou!  • Intake gesprek van 30 minuten


  • Alle slides van de presentatie


  • Verschillende UX-templates


  • 6 maanden toegang tot het UXCell


  • Volledig verzorgde lunch

  • Toegang tot de besloten Slack Community


  • Video-call van 60 minuten voor 1-op-1 advies


  • Niet goed geld terug garantie!
Inhoud wissel

Nadat een korte kennismaking waarin je elkaar beter leert kennen, gaan we aan de slag met een intensieve introductie van UX. Wat is het én wat is het niet. Wat is het belang van UX en waarom zou je uberhaubt investering in UX? 

Vervolgens gaan we aan de slag met een aantal facetten binnen UX. Denk hierbij aan het ontwikkelen van effectieve persona’s het opzetten van een user journey en het creeren van je eerste prototype. 

Tot slot ga je je prototype testen bij je medestudenten om feedback op te halen voor de vervolg stappen. 

Rond half 5 sluiten we de dag gezellig met elkaar af.

50% korting als je voor 1 augustus 2023 beslist

Programma

08:30 – 09:00 
Kennismaken met elkaar 

09:00 – 11:00 Introductie UX & Usability
Wat is User Experience Design en User Interface Design? Waarom is het belangrijk en hoe integreer je dit binnen je werk of je bedrijf. Je leert wat Design Thinking is en hoe je dit als basis gebruikt voor je proces.

11:00 – 12:00 Persona’s en User Journey’s
Wat is nu een echt goede persona en hoe bouw je deze op? Daarnaast gaan we dieper in op User Journeys en hoe je koppelt aan je persona.

12:00 – 12:30 Lunch
Compleet verzorgde lunch!

12:30 – 14:00 Wireframes & prototyping
We gaan aan de slag met wireframes en prototyping om een idee te krijgen van hoe het eindproduct eruit zou kunnen zien en hoe het zou moeten werken. We bespreken ook hoe we prototyping inzetten voor het verzamelen van feedback van gebruikers.

14:00 – 16:00 Testing & feedback
Je leert hoe je een gebruikerstest moet opzetten en welke vragen je kan stellen. Vervolgens ga je het gemaakte prototype testen bij je medestudenten. 

16:00 Afronding
Nabespreken van de dag en beantwoorden van vragen

Inschrijven