ONLINE COLLEGE

UX Research - The Basics

5 september 2023 / 09:30 - 12.00 uur

Datum & tijd
5 september 2023 – 09:30 uur

Duur
2,5 uur

Locatie
Online (live)

Investering
€ 99,- (inclusief btw €119,79)

Werk je nog teveel op basis van intuΓ―tie en onderbuikgevoel? Wil je weten hoe je UX Research op de juiste manier uitvoert zodat je je ontwerpproces kunt baseren op data? Dan is het online college UX Research – The Basics echt iets voor jou!

In het online college neem ik je gedurende 2,5 uur mee in wat UX Research is, waarom het belangrijk is, hoe je begint, welke stappen je kan nemen en hoe je jouw research data kunt gebruiken voor het vervolg van het designtraject.

Inhoud van het college

Wat krijg je?

Veelgestelde vragen

Je hoeft niets voor te bereiden. Het online college duurt 150 minuten. Er komt ontzettend veel informatie op je af tijdens dit college. Zorg dus dat je in een rustige ruimte zit met een goede internetverbinding. Heb al pen en papier bij de hand zodat je direct kunt meeschrijven.

Als je al ervaring hebt in het doen van UX Research, dan is deze training waarschijnlijk niet voor jou. Tijdens de training richten we ons vooral op de basis en hoe je vanuit daar je eerste onderzoek kunt opzetten.

Je kan het college zeker terugkijken. De gehele sessie wordt opgenomen en vervolgens gedeeld via een private YouTube Channel

Er zit inderdaad een max. aan het aantal deelnemers. Om te zorgen dat er voldoende ruimte is voor vragen en feedback, zit er een max. van 8 deelnemers aan het college.

Na het college krijg je toegang tot de private Slack Channel waarin je al jouw vragen kan stellen. Daarnaast kun je me een 1-op-1 gesprek met mij boeken tegen een vast tarief.

Je kan je aanmelden door het aanmeldformulier te gebruiken. Na het aanmelden zal ik een persoonlijk gesprek van ongeveer 15 minuten met jou in plannen om je wensen, behoeften en verwachtingen te bespreken.Β 

Als blijkt dat deze training een zinvolle investering is, ontvang je de factuur. Pas na het betalen van de factuur is je inschrijving definitief.Β 

Enthousiast geworden over het college?

Vragen over het college?

Bel me gerust
06 28 53 76 12

of stuur een mail naar hallo@roelofotten.com

Aanmelden

  UX Research Basics

  Datum & tijd
  5 september 2023 – 09:30 uur

  Duur
  2,5 uur

  Locatie
  Online (live)

  Investering
  € 99,- (inclusief btw €119,79)