Early Bird Korting! 20% korting tot 1 augustus 2023

LIVE ONLINE MASTERCLASS

Heuristic Evaluation

Startdatum
12, 19 & 26 september 2023

Duur
3 sessie van 2 uur

Locatie
Online (live)

Investering
Nu met Early Bird korting
โ‚ฌ 199,-   โ‚ฌ150,- (excl. btw)

In het kort

Wil je leren hoe je op een gestructureerde manier de gebruiksvriendelijkheid van ieder digitaal product kunt testen?ย Ja, dan is deze Heuristic Evaluation training perfect voor jou!

Tijdens de training leer je hoe je de gebruiksvriendelijkheid van ieder digitaal product kunt beoordelen aan de hand van de 10 heuristieken van de Nielson Norman Group. Daarnaast leer je hoe je jouw beoordeling op een aantrekkelijke manier kunt delen met klanten, collega’s of managers.

Wat leer je tijdens de training

Wat is inbegrepen?

Enthousiast over deze masterclass?

Vragen over deze masterclass?

Bel me gerust op
06 28 53 76 12

of stuur een mail naar hallo@roelofotten.com

Het programma

Les 1 – 12 september 2023 
De eerste sessie staat allereerst in het thema van kennismaken met elkaar. Vervolgens gaan we dieper in op wat een Heuristic Evaluation is en hoe je deze kan inzetten. Daarna gaan we in op de eerste vijf thema’s van een Heuristic Evaluation en sluiten we de les af met een groepsopdracht. 

Les 2  – 19 september 2023
Tijdens de tweede les beginnen we met het bespreken van de groepsopdracht en geven we feedback op elkaars werk. Vervolgens behandelen we de laatste vijf thema’s van de Heuristic Evaluation en sluiten we wederom af met een groepsopdracht. 

Les 3 – 26 september 2023ย 
De laatste les beginnen we met het bespreken van de groepsopdracht en geven we feedback op elkaars werk. Daarna gaan we aan de slag met het visueel presenteren van de analyse zodat je het kan communiceren met klanten, collega’s en managers.ย 

Inschrijven

Een Heuristic Evaluation is een nuttig hulpmiddel om de gebruiksvriendelijkheid van een digitaal product te evalueren en mogelijke verbeteringen te identificeren. Het is een methode waarbij experts in UX-design een interface beoordelen aan de hand van een lijst van heuristieken, ofwel vuistregels, die zijn afgeleid van jarenlange ervaring in de praktijk.ย 

Door deze methode te gebruiken, kun je snel en effectief problemen opsporen die de gebruikerservaring kunnen beรฏnvloeden en aanbevelingen doen om deze problemen op te lossen. In deze training leer je meer over de principes van een Heuristic Evaluation en hoe je deze kunt toepassen in jouw eigen ontwerpproces of die van jouw klanten.

    Meer weten over deze masterclass?